Sök

Copyright © 2006 DiaryDreams

Vanliga frågor

Är det säkert att handla på Internet?
Det är det oftast men man ska vara noga med vilket företag man handlar hos. Diarydreams har en kortlösning tillsammans med Dibs och Babs som är två stora etablerade aktörer med hög säkerhet. Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss.

Hur kan jag betala?
På Diarydreams kan du betala med kort, förskottsbetalning eller via direktbetalning med Swedbank.

Vad kostar frakten?
Vår policy är att frakten är gratis. Det ska vara enkelt att handla hos oss. Däremot tillkommer en extra kostnad om du skickar produkterna utomlands.

Kan man skicka produkterna som present?
Om du vill kan du få produkten inslagen i presentpapper. Det kostar 15 kr och då får du också ett kort till som du själv väljer meddelandet i. Du skriver meddelandet i rutan som finns vid kassan. Skriver du inget så kommer det att stå från: avsändaren till: mottagaren.

Hur lång tid tar leveransen?
Leveranstiden är 1-3 dagar.

Vad innebär förskottsbetalning?
Förskottsbetalning är ett alternativ till dig som tycker det är obehagligt att betala med kort. Du får helt enkelt ett mail till din e-post med ett unikt orderid i. När du betalar till vårt bankgiro anger du det unika orderid numret som ett meddelande. Alltså inte som OCR nummer. Betalar man via internetbank tar det vanligtvis en dag för betalningen att komma in och går man till post eller bank tar det upp till tre dagar. Mailet kan printas ut och hanteras då av dig som vilken annan räkning som helst.

Vad gör jag om produkten inte kommer fram?
Då hör du givetvis av dig till oss så fort som möjligt så löser vi det.

Vad innebär det att tipsa en vän?
När du gör det så får din vän ett mail där det står att du rekommenderar Diarydreams. Du är då också automatiskt med i en månatlig utlottning av ett presentkort på 100 kr.

Vad gör ni med de e-post adresser som kommer in?
Vi skickar den information till dig som du valt att du vill ha. Däremot så säljer vi inte några e-postadresser vidare. Vi använder dem inte heller till något annat än det vi angivit.

Vad händer när jag anmäler mig till nyhetsbrevet?
Du får då vårt nyhetsbrev som skickas ut med jämna mellanrum. I vårt nyhetsbrev skickar vi ofta ut någon form av rabattlänk eller erbjudande till någon av våra butiker. Tänk på att du måste själva välja att få nyhetsbrev vilket innebär att du inte blir automatiskt anmäld till ett nyhetsbrev när du handlar av oss. I varje nyhetsbrev har du också möjligheten att säga upp prenumerationen.

Har du frågor till oss är du alltid välkommen att höra av dig till oss via mail eller telefon.

Kundvagn Kundvagnen är tom