Sök

Copyright © 2006 DiaryDreams

Villkor

Betalning
DiaryDreams använder sig av säker kortbetalning i samarbete med Dibs och Babs. Vi använder oss givetvis av 3D-secure. Som alternativ till kortbetalning har vi en form av förskottsbetalning. Du får då helt enkelt ett mail med betalningsinstruktioner med ett unikt orderID nummer i. Du betalar den som en vanlig räkning och vi har betalningen 1-3 dagar senare och då tidigast skickas din beställning. Ett tredjealternativ är att betala med Direktbetalning. Du kopplas då direkt till din internetbank förutsatt att du har föreningssparbanken.

Fraktkostnad
Priset inkluderar frakt inom Sverige. Kostnad tillkommer för leverans utomlands.

Leverans
Leveransen tar 1-3 dagar. Vid leverans till Europa och resten av världen blir leveranstiden längre.

Personuppgifter
Personuppgifter lagras i vårt kundregister vid beställning av vara. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas inte ut till andra företag. I enlighet med Personuppgiftslagen. (PUL)

Priser
De priser som anges vid köptillfället är de som gäller. Fraktkostnad tillkommer utanför men inte inom Sverige. Inga kostnader tillkommer till det priset som står på en produkt. Vi har inte heller någon minimiorder.

Reklamationer
Vid fel på vara kontakta info@diarydreams.com eller ring 0480-47 62 67 så ska vi hjälpa dig snarast möjligt.

Ålderskrav
Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

Ångerrätt
I Sverige har vi en ångerrätt på 14 dagar vid distanshandel. Om du ångrar ett köp så tar du kontakt med oss. Du skickar sen varan tillbaka till oss i samma skick som den var när du fick den. Kunden står för leveranskostnaden.

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

Kundvagn Kundvagnen är tom